lauantai 11. helmikuuta 2012

It´s time to wake up

Ajattelin herätellä itseäni ja tätä blogia hieman talvihorroksesta. Kylmät säät on näköjään saaneet blogin hieman jäihin, niinkuin omistajansakin. Voisin kirjoittaa tähän pitkän valitusvirren talvesta ja muusta, mutta sitäpä en tee, koska en löydä kunnon syytä. Kevääseen päinhän ollaan kovaa vauhtia menossa! Ilmat on hieman vilposia, mutta aurinko paistaa harva se päivä ja linnutkin laulaa ihanan keväisesti. Mistä lähtien mukamas minä oon ruvennut kiinnittämään huomiota tollasiin asioihin... hehhe ja muutenkin talvihan on ihan kivaa aikaa kun vain oikein asennoituu!

 Mulla on ollut tosi paljon tekemistä tässä ja olen onnistunut kantamaan kameraakin mukana. Kaikkea kivaa piristävää on edessäpäin myös, hiihtoloma lähestyy ja samoin kauan odotettu Ylläsmatka Pihlan kanssa jota odotan niin innolla!

Tässä hieman kuvia lähiviikoilta,
pikkumyy ja muumi
ruokaa
laivapeili
laivapeili2
Oltiin perheen kanssa joululahja risteilyllä Ruotsissa ,viimeviime torstaina lähdettiin Silja Serenadella ja oli kyllä toosi kivaa! Ekana iltana syötiin hyvin laivan uudistetussa buffassa, ihania kalaruokia, katkarapuja, jätskiä ja kaikkea ei edes pysty luetella naminami. Illalla sitten tanssittin paljon uudempien ja vanhempienki hittien tahtiin ja aamulla herättiin aamiaisbuffettiin. Niiden eväiden jälkeen jaksoi hyvin shoppailla Tukholmassa ja kaikki rahat taisikin mennä!
siveltimet
Talviklassikossa1
suomenlippu
venäjänlippu
suomijavenäjä
ilmanpaitaa
peukkku
hockeybird
venäjämies
Laivareissun jälkeen lauantaina suunnattiin sitten melkeinpä sieltä suoraan katsomaan Hifk-Jokerit talviklassikko, mutta nämä kuvat onkin jo eri talviklassikosta. Viime torstaina oltiin kannustamassa Suomea Venäjää vastaan, eikä Suomen tappio voinut ainakaan johtua yleisön kannustuksista! Kivaa siis oli, vaikka hieman kylmä tuli aina kun istahti alas. Noo joillakin ei sitten tainnut olla kylmä ollenkaan, kuvassa oleva mies otti tosiaan paitansa huutojen jälkeen pois ja oli sitä ilman vielä aika pitkään huihui...

Tänään olen lueskellut kokeisiin ja tehnyt kirjallisuusesitelmää, sekä käynyt pikkuisen serkun 1.vuotis synttäreillä. Niistä kuvia toivottavasti huomenna kun saan kameran ensin lataukseen. Nyt jatkan iltaa vielä kokeisiin lueskelulla näiden eväiden avulla jaksaa kyllä,
iltapala

Hyvää lauantai-iltaa teille ja huomisiin,

Annina

2 kommenttia: